Privatlivspolitik

Kunde- & Privatlivspolitik

Juels.dk er dedikeret til at behandle dine data sikkert og vil løbende sikre os at gældende lovgivning overholdes.

Vi videresælger ikke personlige oplysninger. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger.

For at du kan indgå aftale med Juels.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

. Navn
. Adresse
. Telefonnummer
. E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Ligeledes kan du modtage email i forbindelse med køb og evt marketingshensigt, men altid kun fra Juels.dk

Personoplysningerne registreres hos Juels.dk og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og de ansatte for Juels.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige i Juels.dk er: Marianne Juel Vestergaard

Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Som registreret hos Juels.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til info@juels.dk.

Databehandlere

Juels.dk benytter databehandlere med det formål at kunne levere servicen til dig. Der er indhentet databehandler-aftaler, således at dine data er sikret.

Cookies
På http://www.juels.dk anvendes cookies med det formål at optimere hjemmesiden og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Dertil kan der ydes målrettet marketing.

”Cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

 Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@juels.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Log-statistik
Vi bruger en log-statistik på http://www.juels.dk, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes med det formål, at optimere Juels.dk's hjemmeside, samt at kunne udføre relevant marketing.

OM JUELS.DK

"SEW UNIQUE, SEW COLORFUL, SEW HAPPY"

Den primære kraft i Juels.dk er undertegnede Marianne Juel Vestergaard.

Jeg elsker skøre, sjove og smukke print man ikke kan få hvor som helst. Jeg knus-elsker mit arbejde og er altid klar på en god sysnak - Hvis jeg har tid og overskud svarer jeg, ellers skriv en mail - så svarer jeg senere 😘

Jeg står for kundeservice, indkøb, salg, og er tovholder for alt det kreative i og omkring Juels.dk.

Jeg får god hjælp af min mand, Bo, som er mit nørdede side-kick. Bo er ansvarlig for hjemmeside, økonomi og er en værdsat stik-i-rend dreng 😂

MISSION

Missionen med Juels.dk er at kunne tilbyde et udvalg af, især strækstoffer, som ligger ud over de normale grossist-varer. Derfor producerer vi også egne print og stoffer.

Vi har fundet en GOTS-certificeret fabrik, som producerer vores stoffer og print. Disse print kan være af forskellige designere - eller det kan bare være et fedt motiv, som vi ikke har set lavet før. Fælles for dem alle er at de er unikke - og af høj kvalitet!

Desuden tager vi ofte stoffer hjem fra nogle af vores kollegaer fra andre lande, som også designer og producerer deres egne stoffer.

Tak!

Ud over Bo og jeg er Juels.dk absolut også hjulpet godt på vej af en masse gode venner fra sy-verdenen - TAK til dig, der hjælper til og/eller motiverer på din egen måde! 🙏🏻

Vi sys, 

Marianne Juel Vestergaard.