flower power

Gratis symønster - Flower Power Ærme

Gratis symønster - Flower Power Ærme-Juels.dk

I denne guide kan du nemt og hurtigt lære hvordan du kan syr lækre "flower-power"-ærmer.

Først tag et kig på den nedenstående liste. Det er altid rart at være sikker på at du har det du skal bruge inden du starter et projekt.

Du skal bruge:

Stof

Saks

Nåle

Printer + papir

Symaskine

Strygejern

 

Følg punkterne herunder:

 

Start med at printe pdf-filen ud med symønstret. Klik her

Du kan gøre den længere ved at forlænge sidesømmen (den skrå side) og så flytte den nederste kant ned. Det ærme, som jeg har lavet, er ca. 5 cm længere.

Læg stoffet til fold og placer mønsterdelen ud til kanten. Du skal have 2 af disse – et til hvert ærme. Ja, de er brede…

Sy derefter ærmet sammen, ret mod ret, ved den skrå kant.

Nu skal du til at rynke den smalleste bue (den øverste kant, der skal syes på selve ærmet). Nogle rynker på overlocker, jeg vælger at rynke på min alm. symaskine – vælg ”lige ud”, længste sting og sy så i 2 baner. Så får du den pæneste rynk.

Jeg vælger at sætte nåle i for at markere 4 punkter – 1 overfor sammensyningen og 2 midt mellem disse. Så er jeg sikker på, at rynken bliver fordelt lige rundt i hele kanten. Jeg markerer ligeledes de 4 punkter på selve ærmet.

Flower Power delen og ærmet sættes sammen, ret mod ret – og så er Flower Power delen klar til at blive syet på selve ærmet.

Det er lettest at sy rundt inde i ærmet. Jeg syer altid på den side med rynker, for så kan jeg styre dem med en pincet eller opsprætter.

Nu skal ærmet bare vendes rundt, og kanten forneden lægges op. Jeg lægger op med 2 cm. Gør du det med en smallere søm, kan du risikere at kanten vender rundt.

Færdig... :-)

 

"Tilbage er der bare at ønske dig rigtig god sylyst. Du må gerne skrive til mig, hvis du har brug for hjælp, eller et godt råd.

 

Vores hobby er sjovest, hvis vi hjælper hinanden med at dele og inpirere alle de steder vi kan komme til det. Tøv derfor ikke med at dele dine kreationer de steder du har til rådighed. Del også gerne disse guides med dine venner/bekendte.

 

Har du lyst til at bidrage med en artikel/guide er du meget velkommen til at skrive til mig på info@juels.dk, så tager vi den derfra.

 

Vi sys på Juels.dk

 

Marianne Juel Vestergaard,

Indehaver - Juels.dk"

Læs næste

Gratis sy vejledning: Sy i uld/silke og uldjersey-Juels.dk
Gratis Mønster: Sy selv Strømper-Juels.dk

3 kommentarer

Danielcrowl

Danielcrowl

Best dating site: https://tinyurl.com/z5s523s2

qtV98Kw85JJpP0yQ7vL9B0P71JhIElNJ

Danielcrowl

Danielcrowl

Best dating site: https://tinyurl.com/mbsf2vay

XIY614D0SBlMYVDXelhoYLLMXpkptd8z

bxedfvrdki

bxedfvrdki

Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer er modereres, før de bliver offentliggjort.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.