Flower Power Ærme

Flower Power Ærme

Karina Callesen 02 november, 2020

Start med at printe pdf-filen ud med mønsterdelen. Klik her

Du kan gøre den længere ved at forlænge sidesømmen (den skrå side) og så flytte den nederste kant ned. Det ærme, som jeg har lavet, er ca. 5 cm længere.

Læg stoffet til fold og placer mønsterdelen ud til kanten. Du skal have 2 af disse – et til hvert ærme. Ja, de er brede…

Sy derefter ærmet sammen, ret mod ret, ved den skrå kant.

Nu skal du til at rynke den smalleste bue (den øverste kant, der skal syes på selve ærmet). Nogle rynker på overlocker, jeg vælger at rynke på min alm. symaskine – vælg ”lige ud”, længste sting og sy så i 2 baner. Så får du den pæneste rynk.

Jeg vælger at sætte nåle i for at markere 4 punkter – 1 overfor sammensyningen og 2 midt mellem disse. Så er jeg sikker på, at rynken bliver fordelt lige rundt i hele kanten. Jeg markerer ligeledes de 4 punkter på selve ærmet.

Flower Power delen og ærmet sættes sammen, ret mod ret – og så er Flower Power delen klar til at blive syet på selve ærmet.

Det er lettest at sy rundt inde i ærmet. Jeg syer altid på den side med rynker, for så kan jeg styre dem med en pincet eller opsprætter.

Nu skal ærmet bare vendes rundt, og kanten forneden lægges op. Jeg lægger op med 2 cm. Gør du det med en smallere søm, kan du risikere at kanten vender rundt.

Færdig... :-)

Kommentarer

bxedfvrdki

bxedfvrdki sagde:

Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

Efterlad en kommentar